•  
 
Navigáció
· Főoldal
· Írások
· Linkek
· Képtár
· Kapcsolat
· Keresés
· Miserend
· Idézetek
· Óvodai és Iskolai hittan
Temető-szabályzat
A Magyarok Nagyasszonya Római Katolikus Egyházközség szabályzata az egyházközség tulajdonában lévő temetkezési emlékhely használatának rendjéről

Az első 10 év CD
Kápolna újság
Templomunk CD-DVD
Idézetek
Menjetek el szerte az egész világba, hirdessétek az evangéliumot minden teremtménynek.
-- Márk 16,15
Cikk hierarchia
Cikkek főoldala » Útleírások, útibeszámolók » Hittanos tábor 2011.
Hittanos tábor 2011.
 Végre mindenki számára eljött a várva várt nap a vasárnap reggel. 7-kor indultunk a táborfalvi templomtól. 3 órát utaztunk míg Sirokra értünk. Gyorsan elmentünk Szentmisére egy közeli faluba. Aztán visszaértünk a szállásra és kipakoltunk. Délután elindultunk a tanösvényen, hogy megnézzük a Nyírjes-tót. Onnan visszaérkeztünk a szállásra pihentünk egy kicsit és után kimentünk a közeli sportpályára, hogy játsszunk egy jót. Visszaértünk este a szállásra, vacsoráztunk aztán fürdés és alvás.


Hétfő reggel 7-kor kelés, reggeli aztán készülődés a túrára. 9-kor elindultunk túrázni Bükkszékre, a strandra. 14-kor értünk a standra jót fürödtünk és 18-kor indultunk vissza Sirokra. Este vacsoráztunk aztán fürdés és végül alvás következett.


Kedden reggel 7-kor keltünk, majd reggeliztünk és 8-kor elindultunk a várhoz. Elsétáltunk és megnéztük a török asztalt meg a Barát és Apáca sziklát. Aztán visszasétáltunk a szállásra. Csocsóztunk meg az udvaron fociztunk. Fél 8 körül vacsoráztunk aztán meg fürödtünk és jött a közös éneklés. 10-kor el kellett mennünk lefeküdni.




Szerdán reggel 7-kor keltünk, majd reggeliztünk. Fél 9-kor elindultunk busszal Recskre. Délre felértünk a kényszermunkatáborba. Ott elég sok érdekességet megtudtunk. Utána kettévált a csoport - a kisebbek elmentek a struccfarmra a nagyobbak egy 22 km-es gyalogtúrán vettek részt. Végig sétáltunk a Mátra bérceken - gyönyörű kilátásba volt részünk. Visszaértünk a szállásra vacsoráztunk, fürödtünk és mentünk aludni.



Csütörtökön reggel 7-kor ébresztettek bennünket, majd reggeliztünk. 10-kor nekifogtak a gyerekek főzni. Fél 1-kor ebédeltünk, majd kézműves foglalkozások voltak meg palacsintasütés. Utána kimentünk a focipályára játszani. Visszaértünk, vacsoráztunk meg fürödtünk és alvás...
Éjjel 11-kor felkeltettek minket és elmentünk egy éjszakai túrára. :-)


Pénteken reggel 7-kor keltünk, utána a szokásos reggeli következett. Kézműves foglalkozásokra mentünk. Ebéd után kimentünk a sportpályára, ahol sportvetélkedőn vettünk részt. Visszaértünk, majd elmentünk Szentmisére. Mise után visszamentünk a szállásra és megvacsoráztunk. Tábortűznél mellett mindenki elmesélte az egyik legjobb élményét a táborról. Utána fürdés és alvás.


Szombat reggel kelés után reggeli,majd összepakoltuk a cuccainkat. Megérkezett a busz, bepakoltunk. 11-kor elindultunk Gyöngyösre a Mátra Múzeumba. Este 6-kor értünk haza.


Gregus Sándor
Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Nagyheti szertartások

március 29. nagycsütörtök
17.00-kor szentmise az utolsó vacsora emlékére

március 30. nagypéntek
17.00 ünnepi liturgia

március 31. nagyszombat
17.00-kor szentmise

április 1. húsvétvasárnap
9.00 szentmise

Alapítványunk
Istenháza Táborfalva Alapítvány adószáma:
18710326-1-13
Legújabb cikkek
· Karitász tábor 2017
· Boldog Meszlényi Zoltán
· Andocsi zarándoklat
· Beer Miklós: Senki n...
· Új evangelizáció kon...
· Az én táborom!
· Árpád-házi Szent Kinga
· Beer Miklós: Elindít...
· Betlehemezés
· Hittanverseny Dabas-...
· Aranymisével egybekö...
· Hittanos tábor 2011.
· Hittanos kirándulás
· Nagyböjt 5. vasárnap...
Felhasználók
· Online vendégek: 1

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 13
· Legújabb tag: kerepeczki zoltan
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó



Még nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése